VENDRELL



PER SANT JORDI VINE A GAUDIR D’UN CAP DE SETMANA DE  MÚSICA, POESIA I ACTIVITATS FAMILIARS A LA VIL·LA MUSEU PAU CASALS.



El proper dissabte i diumenge 26 i 27 d’abril la Vil·la Museu Pau Casals vol celebrar l’arribada de la primavera, amb tot un seguit d’activitats relacionades amb la Diada de Sant Jordi.

El dissabte  a les 19:45 hores a la Sala de la Música es presentarà l’espectacle “Música Parlada”, una activitat gratuïta on la poesia recitada per l’actor Joan Gibert, i la música interpretada per la violoncel·lista Laura Folch ens endinsaran a la màgia de les arts en el marc incomparable, de la que fou la residència d’estiueig del Mestre Pau Casals. 

El diumenge a les 12 hores, la Vil·la Museu ha programat un conte teatralitzat on coneixerem la vida d’aquest gran músic a través de la seva col·lecció de pipes. Acompanyat per la música del violoncel·lista Jon Cottle, l’actriu Clara del Ruste ens interpretarà i explicarà de forma divertida i lúdica el conte d’Anna Obiols “Pau Casals, el col·leccionista de pipes”.  Aquesta activitat està  adreçada a tots els públics i té una tarifa única de 3 euros tant per adults com per als nens. Cal fer reserva prèvia al telèfon 977 684 276  (ext. 1) o al correu electrònic museu@paucasals.org

A més a més, durant tot el dissabte el Restaurant Vil·la Casals, ubicat a les que van ser les casetes de convidats de Pau Casals, ens ofereix un menú especial de Sant Jordi per arrodonir un dia carregat d’il·lusió i llegendes. Per a més informació i reserves del Restaurant us podeu posar en contacte al telèfon 977 68 31 41 o al correu electrònic dcargolina2011@gmail.com.