Roda de Berà

L’Ajuntament celebrarà una jornada de portes obertes del departament de Serveis Tècnics 



El proper, 17 d’abril, dijous Sant, l’Ajuntament de Roda de Berà celebrarà una jornada de portes obertes, un acte lúdic i obert a la ciutadania, en el qual es mostrarà la important tasca que realitza el departament de Serveis Tècnics. Aprofitant la celebració del mercat setmanal, la ubicació escollida ha estat el carrer Roure, de nou del matí a una de la tarda. Entre les activitats preparades es troba l’exposició dels vehicles de les diferents brigades municipals, tots recentment retolats amb una nova imatge, quatre d’ells de nova adquisició durant l’estiu passat davant les necessitats del servei. També seran presentats els vehicles de la brigada de neteja viària i recollida d’escombraries, entre els quals es troben dos camions recol·lectors, un de càrrega lateral i un altre posterior, que van ser adquirits pel departament de Serveis al 2012, quan el Consistori es va fer càrrec d’aquest servei; com també l’exposició d’altres que van ser incorporats a la flota de vehicles de l’Ajuntament, que eren propietat de Cosbapsa, quan l’empresa va fer fallida i el Consistori va absorbir el servei de neteja viària i recollida d’escombraries.
El departament de Serveis Tècnics exposarà també a la ciutadania els diversos models de contenidors que disposa el municipi, de recollida de brossa així com de la selectiva, paper, cartró, orgànica, envasos, vidre, roba, restes vegetals i oli domèstic usat.
A més, els membres del departament oferiran informació sobre les diferents tasques que duu a terme, entre elles, neteja viària, recollida de residus i selectiva, deixalleria, brigades municipals, transport municipal, parcs i jardins, inspecció i control, medi ambient, platges, neteja d’edificis municipals i actuacions a la via pública; i distribuiran material divers entre aquelles persones que s’apropin als estands.
Els infants, a més, durant tot el matí podran gaudir amb diverses activitats lúdiques i educatives organitzades pel departament dirigides als més petits.