ALTAFULLA, Setmana Santa



AGENDA ALTAFULLA DEL 16 AL 24 D’ABRIL DE 2014

Dimecres 16 d’abril, a les 8 del vespre, XIVè Camí de la Creu, Via crucis vivent d'Altafulla. En cas de mal temps se suspendrà la representació. Organitza Comissió del Camí de la Creu i Regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Altafulla.

Dijous 17 d’abril, a les 11 del matí, Concurs de pintura i taller infantil. Organitzat pel Cercle Artístic i el Col·lectiu d’Artesans d’Altafulla. A l'Ermita de Sant Antoni.

Dijous 17 d’abril, a les 12 del migdia, Taller "Descobreix les flors comestibles" a l’Espai de l'Hort de la Sínia. Preu 10€. Organitza Associació Mediambiental La Sínia.

Divendres 18, a 2/4 de 9 del matí, Via crucis fins a l'Ermita de Sant Antoni, Des de l'Església de Sant Martí. Organitza Comissió del Tricentenari de l'Ermita.

Divendres 18, a les sis de la tarda, Taller de "L'Hort urbà" a l'Hort de la Sínia. Preu 15€. Organitza Associació Mediambiental La Sínia.
Divendres Sant, a les 10 de la nit, viacrucis del Sant Enterrament per diferents carrers del nucli antic d'Altafulla.

Divendres 18 i dissabte 19, durant tot el matí, III Torneig Setmana Santa Futbol Sala al Pavelló Poliesportiu. Organitza CFS Altafulla.

Dissabte 19, a partir de les 11 del matí, Campanya signa un vot per a la independència de Catalunya. És una campanya adreçada a incentivar els ciutadans de Catalunya que exerceixin el dret de petició. Al Pont de Mar, de Botigues de Mar. Organitza Secció Local de l’Assemblea Nacional Catalana a Altafulla.

Dissabte 19, a les sis de la tarda, Taller "Com assecar i conservar les plantes aromàtiques i medicinals". A l'Hort de la Sínia. Preu 10€. Organitza Associació Mediambiental La Sínia.

Dissabte 19, a 2/4 de vuit del vespre, Cantada de caramelles a la plaça dels Vents d’Altafulla. A càrrec de la coral Nous Rebrots d'Altafulla.

Dissabte 19, a les sis de la tarda, Visita guiada a la Vila Closa d’Altafulla. Preu 4 € per persona. Per als infants menors de 12 anys és gratuït. Reserves a l’Oficina de Turisme de la Plaça dels Vents (977 65 07 52).

Diumenge 20, a les 11 del matí, Taller "Us portem a l'hortus" on podreu conèixer de primera mà, com eren, quines espècies es cultivaven i quines tasques s'hi feien als horts de la vil·la romana dels Munts d’Altafulla. Reserves 977 65 28 06 o 977 25 15 15.

Diumenge 20, a les 11 del matí, Visita guiada a l'Hort de la Sínia. Preu 10€. Organitza Associació Mediambiental La Sínia.

Diumenge 20, a les 8 del vespre, Cantada de caramelles a la plaça dels Vents d’Altafulla. A càrrec de la coral Nous Rebrots d'Altafulla.
Fins diumenge 20 d’abril, exposició Col·lectiva del Cercle Artístic a la Pallissa de l’Era del Senyor. Obert totes les tardes.

Dimarts 22, Dimarts de Pasqua a Altafulla. Festa Local. És tradició que les famílies d'Altafulla i l'entorn es reuneixin a la muntanya de l'Ermita de Sant Antoni per menjar-se la mona.

Dimarts 22, a les 10 del matí, visites guiades a la Vil·la romana dels Munts. Jornada de Portes Obertes fins les dues de la tarda. Més informació 977 25 15 15.

Dimarts 22 d’abril, a les set de la tarda, Presentació dels Estudis Altafullencs a l’Ermita de Sant Antoni d’Altafulla. Monogràfic sobre l’Ermita. Organitza Centre d'Estudis i Comissió del Tricentenari de l'Ermita.

Dimecres 23 d’abril, durant tot el dia, Fira de Sant Jordi a l’Avinguda Marquès de Tamarit d’Altafulla, amb més d'una vintena de parades de llibres, roses i diverses entitats.

Dijous 24 d’abril, Club de Lectura d'Adults, amb el llibre “1984”, de George Orwell. A la Biblioteca Municipal d'Altafulla. A les set de la tarda.

Dijous 24, a 2/4 de nou de la nit, Cineclub Altafulla Link amb el film "La plaga", de Neus Ballús. A la sala La Violeta.
Fins el 24 d’abril, Exposició sobre l'Ermita de Sant Antoni, a càrrec del Centre d’Estudis d’Altafulla. Al Fòrum Parroquial, a la plaça de l'Església d’Altafulla.