Altafulla:Protecció Civil d’Altafulla organitza una xerrada entorn dels riscos i els plans d’emergència



El col·loqui tindrà lloc aquest dissabte 24 de novembre a les 18h a la Sala de Plens de l’Ajuntament
Divendres, 23 de novembre de 2012. L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil d’Altafulla oferirà aquest dissabte 24 de novembre una xerrada oberta a la ciutadania amb responsables del servei. El col·loqui girarà entorn del paper dels municipis i el voluntariat, en el marc dels riscos i els plans d’emergència. La sessió tindrà lloc a partir de les 18h a la Sala de Plens de l’Ajuntament d’Altafulla.
La trobada se celebrarà per a la promoció de l’entitat amb la intenció de reclutar vilatans i vilatanes per participar en el projecte. El col·lectiu col·labora amb les diferents associacions, centres escolars i activitats que es duen a terme al municipi en matèria de prevenció de possibles situacions d’emergència i de grans concentracions de persones que puguin suposar un perill per a la seguretat i la vida de la ciutadania; així com dels seus béns i dels efectes en el medi ambient.
Per fer-ho possible, els membres que en formen part disposen d’una formació en actuacions dels diferents plans d’emergència, de primers auxilis, de transmissions, de formació en temes legals, de formació teòrica i pràctica sobre incendis, o de seguretat vial i de circulació. L’Associació disposa d’una seu en els baixos del número 16 del carrer Marquès de Tamarit. El correu <<...>> electrònic de contacte és avpc.altafulla@altanet.org.