VIII CONCURS DE PESSEBRES I DIORAMES MN. ANTON MORELL, TORREDEMBARRA.

VIII CONCURS DE PESSEBRES I DIORAMES MN. ANTON MORELL, TORREDEMBARRA.
El diumenge 8 de gener de 2011, a la Parròquia de St. Pere Apòstol es va fer el lliurament dels premis del VIII CONCURS DE PESSEBRES I DIORAMES MN. ANTON MORELL. Aquest acte l’organitza  l’Associació de Pessebristes de Torredembarra.
Un any més s’han consolidat el nombre de pessebres passant de la trentena. Els nivells són diversos per aquest motiu hi ha diferents categories per poder valorar l’esforç de tots els participants.
L’Associació de Pessebristes amb aquest acte vol recordar el naixement de Jesús i difondre les nostres tradicions nadalenques. Fet que es reflecteix en els premis entregats que són de caire cultural i formatiu. Tots els participants van rebre un diploma i un present. Alhora que els infants guanyadors van ser  obsequiats amb un lot de material: estris per modelar el fang, dues peces de fang i uns bastonets per a manualitats. Els adults van ser obsequiats amb una aportació econòmica: 100€, 75€ i 50€ amb dos premis especials de 25€.
Pel que fa al concurs infantil els guanyadors en la categoria Caganer: 1r Ignasi Segura Pasqual, 2n Maria i Marina Fuxet Martí, 3r Eva Recasens Solé. En la categoria de Pastorets: 1r Trini i Maria Huguet Ortega, 2n Josep i Rafel Montserrat Miracle i el 3r premi ha estat doblat: Helena i Roger Busquets Mateo i Marc i David Moreno Gil. Els membres del jurat foren: Santi Pulido, Mn. Joan Cañas i Noelia Pulido
En el concurs d’Adults els guanyadors foren 1r Nois de La Torre, 2n Sergi Martí Rocamora i 3r Joan Maria Busquets Inglès. Enguany es van entregar dos premis addicionals, un a la creativitat a Joan Solés Salinas i un altre a la innovació a M. Chantal Ramírez Toda. El jurat fou: Jaime Lázaro i Trini Ortega.
Per cloure no podem oblidar a totes les entitats i establiments que ens han recolzat  i desitjar que l’any vinent ens acompanyin de nou: Patronat Municipal de Cultura de Torredembarra, Parròquia Sant Pere Apòstol, Ocells i Plantes Abellán, TopLine Language Center,Bar Paulino, Boulevard9, Tallers Torven S.A., Òptica Gual, La Piazzeta, Joieria Roger Borras, Agropinsos Soler, Instalaciones Mario González i Electrònica Núñez.