La tercera edició de la Festa de l'Esport de Torredembarra arriba aquest diumenge

La tercera edició de la Festa de l'Esport de Torredembarra arriba aquest diumenge






La Regidoria d’Esport de l’Ajuntament de Torredembarra ha organitzat la tercera edició de la Festa de l’Esport esperonada per la bona acollida que han tingut les edicions anteriors tant entre el públic assistent com entre les entitats esportives. La diada es realitzarà aquest diumenge, 29 d’octubre, de les 9 h a les 20 h, a la Zona Esportiva Municipal.

El regidor d’Esport, Raúl García, ha recordat que l’objectiu de la Festa de l’Esport és donar a conèixer l’ampli ventall d’activitats esportives que ofereixen els clubs i entitats, essent un gran aparador de la tasca que realitzen. Per aquest motiu, cada any s’afegeixen col·lectius o activitats noves. Com a novetats, enguany destaquen les exhibicions d’esport urbà (street workout), classes de hip hop, breack dance i country line dance, pràctica de rem a la piscina descoberta, taller de cuina i nou rocòdrom, i també una xerrada sobre l’alimentació: infància i esport.

El públic assistent podrà gaudir, doncs, de tallers, classes de pràctica esportiva, exhibicions, jocs, inflables i moltes més activitats relaciones amb el món de l'esport de manera totalment gratuïta. També hi haurà una zona destinada als estands dels clubs i entitats, visita de la mascota Tarracus 2018 i es clourà la Festa amb xocolatada i coca per a tothom.

A més, els participants que prenguin part en un mínim de cinc activitats podran obtenir gratuïtament la samarreta de la Festa de l’Esport fins exhaurir existències.