ALTAFULLA:La Cursa de Tardor 1 de Novembre d’Altafulla tanca les inscripcions una setmana abans de la cita


La Cursa de Tardor 1 de Novembre d’Altafulla, que organitzen els Atletes d’Altafulla i la regidoria d’Esports de l’Ajuntament, ha tancat les inscripcions una setmana abans de la cita. I no només això, sinó que l’organització ha hagut d’elevar el número de participants a 290 per l’elevada demanda de sol·licituds d’inscripcions. 

Cal recordar que ja en aquesta tercera edició s’havia augmentat de 250 a 275 les places per participar-hi, i un cop més, la cursa ha superat les expectatives de l’organització.
  
L’organització ha hagut d’augmentar el número de participants a 290 per l’elevada demanda de sol·licituds d’inscripcions

La iniciativa arriba enguany carregada també d’altres novetats. En primer lloc, la prova serà puntuable per a la Lliga Trail TgnNord. I en segon lloc, tindrà un caràcter solidari perquè per cada inscripció realitzada, es donarà 1 euro a l’Associació ANiNATH, de nens i nenes amb trasplantament hepàtic. També es podrà col·laborar amb aquesta associació amb la compra d’un dorsal solidari per 10 euros.

El director de la cursa, Guillermo Alonso, ha remarcat també la implicació del voluntariat per dur a terme l’organització d’aquesta cursa. De fet, serà prop d’una setantena de voluntaris i voluntaris els que col·laboraran aquest 1 de novembre en el desenvolupament de la prova atlètica, ja sigui en els avituallaments dels corredors com en el tancament del circuït i la neteja de l’entorn.

L’objectiu principal de l’organització és oferir una prova molt suau de 10 km per a tots aquells que s’inicien en les curses de muntanya. El recorregut passa pels indrets més bonics que ofereixen els voltants d’Altafulla, com la desembocadura del riu Gaià o la Pujada de l’Ermita de Sant Antoni.