Torredembarra:Jocs interescolars al BikeTrial park de Torredembarra, el 28è BikeTrial de la ciutat.




Aquest diumenge 3 de març, s'ha celebrat la primera prova de la temporada de BikeTrial, els Jocs interescolars al BikeTrial park de Torredembarra, el 28è BikeTrial de la ciutat.
En aquesta ocasió el campionat ha estat acompanyat d'un cross d'atletisme dels col·legis de Torredembarra on els participants també han pogut realitzar un taller de pentatló i de BikeTrial alhora que han gaudit veient i coneixent als pilots que participaven a la competició de BikeTrial.
El dia a acompanyat, després d'una setmana de fortes pluges, les 5 zones que tenien que superar els pilots eren de nivell fàcil però molt divertides per als pilots que han quedat molt satisfets.
Cal destacar la visita de TAC12TV i Ona la Torre ràdio que han retransmès i entrevistat alguns dels participants, així com algunes autoritats que també han gaudit de l'esport.

Una trentena de participants d'arreu de Catalunya han participat a la competició, el club tarragoní, el BikeTrial Costa Daurada Torredembarra a aconseguit 7podis, entre ells 3 victóries.

Resultats:
En categoria Open el vencedor ha estat Xavier Tuset del BikeTrial Costa Daurada.
En categoria Promesa, tres petites noies augmenten nostra pedrera, la vencedora ha estat Paula Cuesta del BikeTrial Costa Daurada, seguida d'Erika Martinez i Berta Navarro.
En categoria Poussin el vencedor ha estat Nil Benítez del club Trial Orrius, seguit de Gaudi Vall que ha fet nivell superior i ens visitava des d'Andorra i Adrian Martinez.
En categoria Fémina Alba Hidalgo del club Trial Orrius ha estat la vencedora.
En Benjamins Alan Rovira del club Bicisprint-AbantBikes ha estat el vencedor fent zones de nivell superior, segon ha estat Conrad Navarro i tercer Genís Solórzano.
En Minime el vencedor ha estat Pol Requena del club Bicisprint-AbantBikes, seguit d'Ivan Castellà.
I en la màxima categoria, Expert, Jan Bardolet del club BikeTrial Costa Daurada ha estat el vencedor seguit d'Arnau Codina i Sergi Segú.

Recordem que el 28 d'abril tindrà lloc al BikeTrial Park de Torredembarra el Campionat d'España i Catalunya, prova puntuable per confeccionar les respectives seleccions nacionals per a participar al Campionat del Mòn.

Per més informació de l'escola de BikeTrial de Torredembarra podeu contactar a Àngel Batlle: angel.batlle@biketrial.es o telf 650604089
Vine a provar-ho de forma GRATUÏTA!!