S'ajorna el I Duatló de Muntanya de Roda de Berà


El Club Triatló Penedès Costa Daurada, entitat organitzadora del I Duatló de muntanya de Roda de Berà, ha ajornat la prova, que s’havia de celebrar el proper diumenge 31 de març.
Segons informen en un comunicat publicat al seu web, i tal i com ja van fer arribar el passat dissabte via correu electrònic a tots els inscrits, aquesta decisió “es deguda a la falta d’inscripcions suficients que garanteixin cobrir els costos mínims organitzatius de l’esdeveniment esportiu, inclosos els federatius. Per aquest motiu i sentint-ho molt, tot i que hem esperat fins l’últim cap de setmana abans de la prova amb l’esperança que les inscripcions es reactivaran i poguéssim organitzar la prova esportiva amb almenys 150 participants. Malauradament no ha estat possible”.
Atesa la impossibilitat, segons el Club, d’arribar a aquest mínim en els dies que restaven per a celebrar-se la prova –el número d’inscrits el passat cap de setmana era de 35- “ens hem vist obligats a prendre aquesta lamentable decisió”.
L’entitat assegura que no és una anul·lació, sinó un ajornament, “el nostre repte serà dur a terme aquesta prova, i en el transcurs d’aquest any trobar una data òptima que ens garanteixi comptar amb un nombre d’inscripcions suficients que ens permeti per dur a terme el duatló amb un mínim de garanties”.  
La Junta Directiva del Club ha demanat disculpes per les molèsties ocasionades a tots els esportistes que es van inscriure “i que en algun moment es van interessar pel nostre esdeveniment”. Els diners dels participants serà reingressat al més aviat possible en el transcurs dels propers dies.

Per a més informació: Marlene Ovejero (organització) 609507130