El motoclub Salomó, a punt pel XXVIII motocròs






La prova, puntuable pel campionat de Catalunya de cros, es disputa aquest diumenge amb les màximes categories

La propera cita pels aficionats de les motos de cros és aquest diumenge 10 de juny a Salomó. Per 28a vegada consecutiva el motoclub Salomó organitza el que ja s’ha convertit en el tradicional campionat de motocròs que cada principi d’estiu porta tants fans del motociclisme al municipi del Tarragonès. La prova, puntuable pel campionat de Catalunya, es viurà aquest cap de setmana al circuit de les Fontanes.

Aquesta nova edició del motocròs correspon a les categories MX3 i MX4 250 cc i 450 cc, SOTS-18 125 cc i MX 65 cc i MX 85 cc. El campionat s’iniciarà amb els entrenaments a les 9 del matí i seguirà amb les curses a partir de les 11, fins al migdia, quan es lliuraran els trofeus.

El circuit de les Fontanes té una distància de dos quilòmetres i una amplada de set metres i mig de mitjana. El terreny és dur i el recorregut amb pujades, baixades i diversos salts que s’adapten al relleu de la muntanya. La naturalesa, el paisatge, la traçada i les millores de cada any a les instal•lacions fan que aquest sigui un circuit ben reconegut per tots els amants del motor.

Per a més informació:

Telèfon: 609 528 915
Correu electrònic: premsamotoclubsalomo@gmail.com