Altafulla: diumenge 17.Concert de cant coral.


Concert de cant coral aquest diumenge 17 a càrrec de l’Orfeó Nous Rebrots d’Altafulla i el Cor L’Àncora de Tarragona
L’Orfeó Nous Rebrots d’Altafulla i el Cor L’Àncora de Tarragona oferiran aquest diumenge 17 de juny un concert conjunt. L’actuació tindrà lloc a les 7 de la tarda al Pati del Castell d’Altafulla, on ambdues formacions interpretaran peces del seu repertori.
La Societat Coral l’Àncora es caracteritza per la continuïtat de la seva activitat de manera ininterrompuda des de l’any de la seva fundació, el 1860. El seus membres provenien del món obrer, iniciant els seus assajos en un magatzem dedicat a la pesca salada a prop de la plaça dels Carros. El mestre Josep Anselm Clavé, creador dels Cors de Clavé, va dirigir la Coral l’Àncora durant els primers concerts Euterpenses, en els quals hi va participar amb l’antiga orquestra del Teatre Principal. 
L’activitat de la Coral l’Àncora se centra en el cant coral, en especial les caramelles i les serenates, durant els dilluns de Pasqua Florida i les festes de Santa Tecla i Sant Magí.
Entre moltes distincions rebudes cal fer esment la Medalla de Plata al Mèrit concedida per la Diputació de Tarragona el 1960, el títol de Tarragoní fidel del 1983 atorgat per l’Òmnium Cultural del Tarragonès i la Medalla d’Argent de la Ciutat de Tarragona el 1993. 
Ajuntament d'Altafulla
Àrea de Comunicació i Publicacions