Apartaments turístics i habitatges d’ús turístic.



Aquest dimecres ha tingut lloc a la Sala Pau Casals de la Delegació de Govern de la Generalitat de Catalunya a Tarragona la xerrada informativa de la nova regulació dels apartaments turístics i habitatges d’ús turístic.



Durant la seva intervenció davant els nombrosos assistents a l’acte, la Directora General de Turisme, Marian Muro, ha volgut agrair personalment al Sr. Josep Graset i restants membres de la Junta Directiva la col·laboració i treball conjunt de l´Associació d´Apartaments Turístics de la Costa Daurada, destacant que es continua treballant de forma conjunta amb les diferents associacions per donar forma a la regulació de la categorització dels apartaments turístics.



Des de l´Associació d´Apartaments Turístics de la Costa Daurada s’ha informat periòdicament als seus associats a través de circulars de la situació en la que es trobava el procés de desenvolupament normatiu, i des de la setmana passada s’han enviat els models normalitzats de comunicació d’inici d’activitat dels habitatges d’ús turístics, que caldrà presentar als Ajuntaments, juntament amb una explicació detallada dels requisits tècnics i administratius per a la seva explotació.


El President de l´Associació, Josep Graset, ha reiterat que la Junta Directiva i l’equip jurídic assessor, Institut Qualitas, resten a la disposició de tots els associats per a resoldre els dubtes que es puguin plantejar, recordant el